Leggy the Bear – En kæmpe bamse med ben, der gør nogle mennesker utilpas

no image avaiable

En kæmpe bamse kan være sød at se på, men den kan gøre nogle mennesker meget utilpas. Det var, hvad der skete med en kvinde i staten Washington, der blev stoppet for at køre i samkørselsbanen med en bamse proppet på sit forsæde ved siden af sig.

Hun blev sigtet for tre lovovertrædelser, herunder at have kørt 14 miles i timen over hastighedsgrænsen og undladt at give en forklaring, da hun blev bedt om en af en politibetjent. KATU rapporterede, at kvinden også viste sig ikke at have nogen forsikring på sit køretøj, og at hun kørte uden kørekort.

Det ser dog ud til, at hun er lidt af en freak. Den 6,5 fod lange Leggy the Bear har fået 4,5 stjerner og 74 procent femstjernede anmeldelser samlet på Amazon, men nogle få købere er mindre end tilfredse med bjørnens voldsomme ben.

Nogle mennesker har kaldt bamsen “benet”, andre kalder det en forlegenhed, og atter andre er bare ligeglade. Faktisk bruger nogle faktisk bamsens lange ben som kroppuder for komfort. Det hele er en sjov blanding, men bjørnens ben ødelægger nogle menneskers liv – og det er ikke fedt.

Hvad mere er, bliver bamsen solgt på eBay for omkring 1.800 $ – en pris, som mange mennesker ikke er villige til at betale for et så usædvanligt legetøj. Det er mange penge at bruge på noget, der vil sidde i årevis og optage plads i dit hjem, for ikke at nævne miljøbelastningen ved at sende det til losseplads.

Og det er før du overvejer omkostningerne ved at sende denne monstrøsitet til Australien. Det er i øjeblikket mærket ned til $300 med gratis levering på Targets australske hjemmeside, men selv det er ikke nok til at tilfredsstille nogle forbrugere.

Flere mennesker slog bjørnens pris i vejret, og nogle var bekymrede for, hvor meget den vil fylde på lossepladsen. Det er ikke første gang, at folk har klaget over kæmpe udstoppet legetøj. En lignende bamse fra Costco kom for nylig på markedet, og folk var lige så generet af den.

Hvis du er interesseret i at købe bamsen, kan du tjekke dens eBay-liste her. Bjørnens liste bliver ikke opdateret særlig ofte, men nogle få personer har købt varen tidligere.

Sælgers kommentarer på eBay siger, at hun havde bamsen i over et år, før hendes mand blev syg af den og besluttede at sælge den. Bjørnens pris er sat til $999, men den er nu til salg for $563.

Hun er en fortaler for børns sundhed og sagde, at hun ville give børnene på Kongens Døtres Børnehospital en bamse at putte med under deres hospitalsophold. Hun sagde, at hun har samlet omkring 150 udstoppede dyr i løbet af de sidste to uger for at donere til hospitalet.

Hun sagde også, at hun håbede på at samle flere store bamser i fremtiden, så børn kan få en ekstra ven, mens de er på hospitalet. Hun håber, at hun en dag, når hendes eget barn bliver syg, kan tage en bamse med på hospitalet, så han ikke er alene i venteværelset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *